Yolanthe deelt liefste foto van Xess Xava ooit

We mogen regelmatig meegenieten van de zoetste foto's van Yolanthe's zoontje Xess Xava, maar deze spant toch wel echt de...

Lees ook

We mogen regelmatig meegenieten van de zoetste foto’s van Yolanthe’s zoontje Xess Xava, maar deze spant toch wel echt de kroon.

Baby bear

Op de Instagram-pagina van de brunette pronkt een foto van de kleine Xess en een grote witte beer. In een helderblauw pakje gaapt het slaperige jongetje, terwijl hij in de armen van zijn teddy ligt. “This boy…” schrijft Yolanthe er trots bij.

Ver weg

Voor haar programma Reunited is Yolanthe veel op pad naar het buitenland. “Ik vlieg de hele wereld over om mensen die elkaar jaren lang hebben moeten missen bij elkaar te brengen. Ik ben op en af een week thuis en dan een week op reis”, vertelt ze in de nieuwe Grazia. “Tot nu toe is Xess overal mee naartoe gereisd. Ik vind het fijn en belangrijk om hem dicht bij me te hebben.”

Onlangs was ze voor opnames Haiti en was Xess in verband met de veiligheid voor het eerst niet mee. Gisteren werd ze herenigd met haar kleine man, die ze enorm heeft moeten missen.

Lees ook: Yolanthe openhartig over gezinsuitbreiding

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook