Vicky uit Geordie Shore niet meer te herkennen

Vicky Pattison uit het realityprogramma Geordie Shore heeft de laatste jaren een flinke metamorfose ondergaan. Ze viel e...

Lees ook

Vicky Pattison uit het realityprogramma Geordie Shore heeft de laatste jaren een flinke metamorfose ondergaan. Ze viel enorm veel af door haar levensstijl drastisch om te gooien. De Engelse poste laatst wat foto’s op Instagram over haar ‘nieuwe’ uiterlijk en je herkent haar bijna niet meer terug..

Junkfood

Vicky was tijdens de eerste seizoenen van Geordie Shore al een mooie dame, maar haar levensstijl was niet bepaald gezond te noemen. Mede door alle junk food in het huis, werd de situatie er voor haar en de rest er ook niet echt beter op. De mannen compenseerde het nog met veel sporten, maar voor de meiden was dat niet helemaal hun ding. Na het programma draaide Vicky het roer om en besloot ze zich te transformeren tot een echte fit girl en op haar voeding te letten. En dat was te zien, want binnen no time was Vicky een echte vamp geworden.

Kokerrokken en blouses

Ze besloot een dvd op te nemen en ook nog een boek te schrijven over de veranderingen in haar leven. Naast dat ze enorm afgetraind was, besloot ze ook om zich als een echte dame te kleden. In Geordie Shore leek het soms een wedstrijd ‘hoe ordinairder, hoe beter’, maar Vicky werd ineens gespot in kokerrokken en keurige blouses. De tv-persoonlijkheid lijkt nu wel iets te zijn doorgeslagen, want op de foto’s is ze bijna niet meer te herkennen. Of dat ze extreem veel make-up op heeft of de natuur een handje heeft geholpen is niet bekend, maar het verschil met haar oude uiterlijk wordt nu wel heel extreem..

Lees ook: Gaz doet boekje open over zwangerschap Charlotte Crosby

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook