Hilarisch: Student krijgt extreme lijst aan eisen van nieuwe huisgenoot

Als je besluit om op kamers te gaan, weet je in veel gevallen niet hoe je nieuwe roomies zijn. Winnie Chen uit Los Angel...

Lees ook

Als je besluit om op kamers te gaan, weet je in veel gevallen niet hoe je nieuwe roomies zijn. Winnie Chen uit Los Angeles kreeg van haar huisgenootje een mail met een uitgebreide lijst aan eisen. En dat terwijl ze elkaar nog niet eens ontmoet hebben!

Eerste indruk

Het is altijd spannend om in een huis te gaan wonen met mensen die je nog niet kent. Je wil een goede indruk maken en de eerste dagen zul je waarschijnlijk je ‘slechte gewoontes’ nog wat verdoezelen. Voor Ashly, de nieuwe huisgenoot van Winnie en Guistinna, was dit niet het geval. What you see is what you get, is haar motto.

Eisen

Ashly had een mail gestuurd naar haar huisgenootjes en gevraagd of ze daar zo snel mogelijk op wilden reageren. Één dag voor de deadline besloot ze maar alvast een tweede keer te mailen. “Ik weet niet waarom jullie mij nog niet geantwoord hebben, maar het boeit met eigenlijk ook niet. Zolang jullie maar weten dat ik geen genoegen neem met iets minder dan dat ik wil”, begint ze. “Ik wil het bovenste bed van het stapelbed. Ik wil absoluut niet het stapelbed met het bureau eronder, dus waag het niet om die aan mij te geven”, schrijft Ashly in haar mail. De ietwat gefrustreerde student eiste ook nog de grote witte kledingkast, het bureau bij het raam en herhaalde regelmatig dat het haar niet boeide wat de twee meiden van haar vonden en dat ze vooral geen ruzie met haar moesten zoeken. Ook benadrukte ze nog even dat ze niet in de stemming was om over haar eisen te discussiëren of onderhandelen. “Sorry but not that sorry voor mijn houding en mail.” Excuse me?!

Girrrl!

Winnie was verbaasd toen ze de mail in haar inbox kreeg en Guistinna besloot een mail namens hun beiden terug te sturen naar hun nieuwe roommate. Zo schrijft ze: “Ik heb je mail niet gereageerd, maar ik ben druk geweest met verhuizen en heb dus niet op mijn mail gekeken.” Winnie wijst Ashly er ook even op dat dit niet haar manier van communiceren is, maar dat ze best mee wil spelen met haar gedrag. “Wij zijn hele makkelijke mensen, maar hier is onze lijst met dingen die we niet pikken”, schrijft ze, gevolgd door: “Jouw houding. GIRLLLL, WE HEBBEN JE NOG NIET EENS ONTMOET! Op deze manier willen we dat ook niet meer. #SORRYNOTTHATSORRY”

Aan het einde van haar mail benadrukt ze dat ze totaal geen ruziemaker is, maar dat zij en Winnie wel met respect behandeld willen worden.

Excuses

Ze hoefde niet heel lang op een reactie van Ashly te wachten, maar die was gelukkig een beetje afgekoeld. Zo bood ze haar excuses aan de twee meiden aan en complimenteerde haar roomies op het feit dat ze voor zichzelf opkwamen.

Eind goed, al goed… Althans, dat hopen we dan maar.

Lees ook: Huisgenoten openen lamellen voor de eerste keer, maar dan…

Bron: Metro UK Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook