Zien: Chloe Khan zónder make-up

Wie ‘Chloe Maffia’ zegt, denkt meteen aan Chloe Khan die in 2010 opzien baarde tijdens de audities van de Britse variant...

Lees ook

Wie ‘Chloe Maffia’ zegt, denkt meteen aan Chloe Khan die in 2010 opzien baarde tijdens de audities van de Britse variant van X Factor. De destijds 19-jarige had een heel opvallende verschijning (lees: synthetische haarextensions, lagen nepwimpers en oranje spraytan). Maar nu, zes jaar na de uitzending, is daar niets meer van over.

American Dream

Na haar appearance tijdens X Factor startte ze haar eigen business waar ze miljoenen mee verdiende, om vervolgens naar LA te verhuizen. En bij een nieuw leven hoort een nieuwe look. Ze ging meerdere malen onder het mes, zo liet ze haar borsten vergroten naar cup 32HH, kreeg ze een nose job, is ze niet vies van lipfillers en ook niet van botox. Chloe heeft nog steeds een voorliefde voor a full face of makeup en we zien haar zelden met een blotebillengezicht, maar tijdens één van de afleveringen van Celebrity Big Brother zagen we de 25-jarige dan eindelijk au naturel. Bekijk de foto hieronder. Herken jij haar?

Lees ook: Zien: X-Factors Chloe Mafia toen en nu

Beeld: Screenshot YouTube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook