How to: Het sexy mess kapsel

Dit is één van de vier nazomerse hairstyles gecreëerd door Salon B, die je zelf makkelijk na kunt maken. Hairpro Andy Uf...

Dit is één van de vier nazomerse hairstyles gecreëerd door Salon B, die je zelf makkelijk na kunt maken. Hairpro Andy Uffels vertelt je hoe.

Sexy mess

De losse laidback stijl blijft een grote trend, alleen nemen we voor aankomend seizoen iets meer afstand van de grungy look en gaan we voor een zachte, volumineuze finish. Andy Uffels: “Undone haar is ongetemd en warrig… oftewel een sexy mess. De bedoeling is dat je look eruitziet als ‘too cool to care’. Maar voor die perfecte moeiteloze look moet je wel iets doen.”

How to

De beach- of saltspray met verzorgende ingrediënten, zoals de Dip in the ocean beach spray van The Insiders (€21,95), is voor deze look je BFF. Spray ’m gelijkmatig op handdoekdroog haar, gebruik een föhn om je haar verder te drogen en kneed hierbij de aanzet van je haar met je hand. Spray als de punten bijna droog zijn nog wat extra beachspray in de lengtes en punten en kneed je haar na met de föhn op een zachte blaasstand. Gebruik als finishing product nog wat volumepoeder in de aanzet en toupeer de kruin zachtjes met een borstel.

Meer how-to’s van Salon B vind je in de Grazia die nu in de winkels ligt!

Quotes: Andy Uffels, Salon B founder
Shoot credits:
Fotografie: Maxime Cardol
Haar: Linda de Vries @ Salon B
Haar assistenten: Myriam Winters & Kimberley Geraerds Thesingh @ Salon B
Make-up: Iraj Raghosing @ Colourfool Agency
Styling: Sofija Rybakovaite

Laatste nieuws