Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan h...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Zijn Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen?

Hoewel Kourtney Kardashian onlangs onthulde dat ze zich niet kan voorstellen dat zij en Scott ooit nog bij elkaar zouden komen, lijkt daar nu toch verandering in te zijn komen. Na hun laatste break-up in 2015, is Kourtney toch niet helemaal klaar met de vader van haar drie kinderen. De twee zouden het namelijk afgelopen maand wel erg gezellig met elkaar hebben gehad.

“Ze hebben de afgelopen maand continu samen geslapen. Scott sliep bij Kourtney en wist in de ochtend weer weg te sluipen”, vertelt een bron aan In Touch. Toch houden ze zelf hun lippen stijf op elkaar. “Ze willen dit voor zo lang mogelijk geheim houden. Maar als ze slordig zijn, is het slechts een kwestie van tijd voordat iedereen erachter komt.” Zouden haar trouwplannen met Lord Disick dan toch werkelijkheid gaan worden? We’ll see…

Kim Kardashian maakte 6000 selfies op vakantie

Dat Kim Kardashian niet vies is van een selfie, bewijst haar Instagram-pagina. En als je zoveel kiekjes van jezelf hebt opgeslagen, waarom zou je er dan niet een heel boek over uitbrengen met de titel ‘Selfish’? Het gaat zelfs een stapje verder. Je kunt immers nooit genoeg foto’s van jezelf hebben, toch? En dat is precies hoe Kim er over denkt. Ze wist haar record te verbreken door maar liefst 6000 selfies op haar vakantie in Mexico te maken. Zelf noemt de brunette het een gewoonte die een beetje uit de hand is gelopen.

Kylie Jenner onthult waarom ze nooit haar litteken heeft laten verwijderen

Kylie Jenner heeft al sinds haar derde een groot litteken op haar bovenbeen, typisch een gevalletje van verstoppertje spelen en je aan een scherp voorwerp snijden, maar toch hebben niet alle fans het bestaan ervan opgemerkt. Zo zag een fan het litteken voor het eerst op een kiekje van New York Fashion Week. Ze stuurde een tweet de wereld in om er zeker van te zijn dat de jongste Jenner-telg in orde is. “Kylie, wat is er met je been gebeurd? Ik maak me zorgen. Wees voorzichtig en ik hoop dat het goed met je gaat”, luidt het bericht. “Ik heb het sinds mijn derde en je kunt het in al mijn foto’s zien. Ik kan het laten verwijderen, maar ik denk dat het bij me past”, reageerde Kylie. Ze schaamt zich er in ieder geval niet voor, want eerder postte ze er al een foto van op social media.

Bron: In Touch, Us Weekly, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook