Meisje gaat viral na haar ontmoeting met Donald Trump

De 9-jarige Mari uit Flint, Michigan kon haar geluk niet op toen ze de kans kreeg om Barack Obama te ontmoeten. Maa...

Lees ook

De 9-jarige Mari uit Flint, Michigan kon haar geluk niet op toen ze de kans kreeg om Barack Obama te ontmoeten. Maar toen ze met presidentskandidaat Donald Trump op de foto mocht, was haar reactie toch wel anders.

Meet the president

Eerder dit jaar ging Mari viral als het dolgelukkige meisje die de president van Amerika maar al te graag een knuffel wilde geven. Ze staat ook wel bekend als “Little Miss Flint”, omdat ze opkomt voor de mensen in haar gemeente die sinds 2014 getroffen zijn door vervuild water. In een brief legde ze de situatie uit en vroeg ze Obama om langs te komen. Ze werd als een heldin onthaald en gelukkiger kon het meisje niet zijn om de president te ontmoeten.

Part 2

Afgelopen woensdag kwam ook Donald Trump op bezoek bij de gemeenschap. Wederom kreeg Mari de kans om met de presidentskandidaat op de foto gaan, maar dit keer ging het er net even iets anders aan toe. Ze veranderde in een bang meisje die amper Trumps hand vast durfde te houden. Dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt en wederom ging de foto viral. “Little Miss Flint is hoe wij allemaal in 2016 zullen zijn”, en “Ik denk dat de rest van de wereld zich net zoals Flint voelt”, waren enkele reacties op de twee foto’s naast elkaar. Eerlijk is eerlijk, haar twee totaal verschillende emoties zijn ook wel echt hilarisch!

Lees ook: Romantische foto van de Obama’s gaat viral

Bron: BuzzFeed, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook