Zien: Nieuwe foto’s van dochter Mila Kunis en Ashton Kutcher

Binnenkort mogen ze een nieuw familielid verwelkomen, maar tot die tijd genieten Mila Kunis en Ashton Kutcher nog volop...

Lees ook

Binnenkort mogen ze een nieuw familielid verwelkomen, maar tot die tijd genieten Mila Kunis en Ashton Kutcher nog volop van hun tijd met z’n drietjes. En dat is de paparazzi niet onopgemerkt gebleven.

Family time

Tot nu toe is het Mila en Ashton vrij goed gelukt om hun 1-jarige dochter Wyatt Isabelle ver weg van de camera’s te houden. Maar toch wordt de kleine meid af en toe gespot tijdens een wandeling door het park en een bezoekje aan de dierentuin. En zo ook tijdens hun tripje naar de supermarkt afgelopen zondag. Het paparazzi-oog viel direct op Wyatt, want wat is ze weer gegroeid! Ook heeft ze een flinke bos haar gekregen. Papa Ashton leek dolgelukkig met dochterlief en haalde wat grapjes uit.

Het zal niet lang meer duren voordat Wyatt een broertje of zusje krijgt. Mila en Ashton maakten in juni bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. En die baby bump blijft flink doorgroeien! Benieuwd naar de foto’s? Je bekijkt ze HIER.

Lees ook: Schattig! Baby Wyatt en Ashton Kutcher verrassen Mila Kunis

Bron: Hollywood Life, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook