Nieuwe vriendin Thomas Berge emotioneel

De 20-jarige Cassidy Roeks is niet alleen het nieuwe liefje van Thomas Berge, maar doet ook mee aan The Next B...

Lees ook

De 20-jarige Cassidy Roeks is niet alleen het nieuwe liefje van Thomas Berge, maar doet ook mee aan The Next Boy/Girl Band. En dat ging er emotioneel aan toe.

Zieke moeder

De blondine is vanavond op tv te zien met haar deelname aan de SBS-talentenjacht. In een voorstukje zien we dat ze het zwaarbeladen lied Stone Cold van Demi Lovato zingt. Dat doet ze niet zomaar, ze zingt het nummer voor haar terminaal zieke moeder.

Emotioneel

Op Facebook laat Cassidy haar deelname niet onopgemerkt voorbij gaan. “Deze keer stap ik de lift in!”, schrijft Cassidy op haar pagina bij een foto van zichzelf achter de schermen. Haar moeder zit in het publiek, wat het extra emotioneel maakt. Ze houdt het dan ook niet meer droog als ze aan het couplet begint. Na afloop vertelt ze: “Het kan elk moment over zijn, dat is het punt. Ze heeft uitgezaaide kanker en dat ze hier staat, dat is gewoon al iets. Het is bizar dat dat kan en daar ben ik blij om.” De jury noemt het de meest emotionele auditie ooit.

Vriendin van

Ondertussen is Cassidy naar verluidt ook de nieuwe vriendin van Thomas Berge. Hij zou slechts een paar weken na de breuk met Myrthe Mylius voor de zes jaar jongere blondine zijn gevallen. Cassidy en Thomas werden eerder deze week zoenend gespot en zouden ook al een romantisch weekendje Parijs achter de rug hebben.

Myrthe reageerde al op het nieuws met een pijnlijke reactie… Die lees je hier.

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook