#FlashbackFriday: Wat is er gebeurd met Kees en Rosan uit All you need is love

Wie Robert ten Brink zegt, denkt meteen aan All you need is love. Hét zoetsappige programma waarin de presentator g...

Lees ook

Wie Robert ten Brink zegt, denkt meteen aan All you need is love. Hét zoetsappige programma waarin de presentator geliefden (weer) bij elkaar brengt. Maar of iedereen een happy end heeft, is een tweede. Ter ere van flashback Friday blikken we even terug op een van de meest memorabele afleveringen.

‘Jezus wat kut’

Grote kans dat één aflevering in het bijzonder nog steeds in je geheugen gegrift staat: die van Kees en Rosan. Het duo zat bij elkaar in de klas en het meisje was tot over haar oren verliefd op haar klasgenoot. Ze greep daarom haar kans en gaf zich op voor het programma om haar liefde wereldkundig te maken.

Kees had echter weinig zin in alle poeha en hij nam al snel de benen, toen hij erachter kwam dat de cameraploeg hem stond op te wachten. Het lukte hem niet om Robert af te schudden en hij moest er toch echt aan geloven. ‘Jezus wat kut dit’, zuchtte Kees nog toen hij plaats moest nemen in de All You Need Is Love-caravan. Toen hij de videoboodschap van Rosan zag, werd het er niet beter op. Hij stak het niet onder stoelen of banken dat hij er heel weinig zin in had. Toch ging hij akkoord met het aanbod om op kosten van RTL op date te gaan met de blondine. Volgens beiden verliep de avond gesmeerd, maar hoe gaat het nu, twee jaar later, met het ‘stelletje’? Het zal vast niet als verrassing komen, maar een relatie is er uiteindelijk niet van gekomen.

Benieuwd naar de aflevering? Je ziet ‘m hieronder.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook