Amber Portwood doet heftige onthulling

Dat het niet altijd goed ging met Teen Mom-ster Amber Portwood, is niet iets nieuws. Zo belandde ze in de gevangenis weg...

Lees ook

Dat het niet altijd goed ging met Teen Mom-ster Amber Portwood, is niet iets nieuws. Zo belandde ze in de gevangenis wegens haar drugsverslaving en ook bleek ze op het gebied van liefde niet veel geluk te hebben. Voor het eerst praat ze over de slechte periode uit haar leven.

Persoonlijkheidsstoornis

Amber onthult tijdens haar deelname aan de realityserie Teen Mom al last te hebben gehad van zowel borderline als een bipolaire stoornis. “Ik werd een lange tijd geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Het is echt moeilijk. Ik denk dat sommige mensen niet beseffen hoe het is om bipolair te zijn en alsof het niet erger kan óók nog borderline te hebben, plus een angststoornis”. Daar bleef het niet bij…

Depressie

Het ging alleen maar slechter met de gezondheid van de Teen Mom-ster, want later kreeg ze ook nog te kampen met een depressie. “Mijn leven stopt als ik depressief ben, omdat je er niet uit kunt komen. Je kunt het niet van je afschudden. Ik lig in bed, zonder me te bewegen en ik wil niet eens een douche nemen.”

Toch gaat het momenteel stukken beter met Amber. Zo wist ze zichzelf te herstellen door veel te trainen en flink wat kilo’s af te vallen. En daar bleef het niet bij. Ze wist her new self een transformatie te geven met behulp van een nieuwe coupe en minder make-up.

Lees ook: Gary van Teen Mom ziet er beter uit dan ooit

Bron: In Touch, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook