De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen,...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kanye West helpt zijn vrouw Kim Kardashian een handje

Kim Kardashian is niet vies van een beetje naakt. De realityster was samen met haar man Kanye in Miami, waar ze een stoere boyfriend jeans en een kanten top als bovenstuk aan had. Het bovenstukje liet al weinig aan de verbeelding over, maar Kim had even niet in de gaten daar haar borst er half uit viel. Gentleman als Kanye is besloot hij zijn vrouw een handje te helpen door letterlijk zijn hand op haar borst te houden, zodat de aanwezige paparazzi niet stiekem een foto kon maken. Sweet!

Tyga doet Kylie Jenner een belangrijke belofte

Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen de rapper en de jongste telg van de Kardashian-Jenner clan. De twee zouden al serieuze plannen hebben om te trouwen, maar daarvoor moet Tyga wel het één en ander opgeven. Zo zou Kylie niet heel blij zijn met de forse uitgaven van Tyga, behalve als het gaat om een promise ring natuurlijk. Tyga staat nogal bekend om zijn bizarre uitgaven. Zo kocht hij eerder een gouden wc, waarvan Kylie waarschijnlijk niet op de hoogte van was. De rapper heeft nu beloofd geen rare en dure uitgaven meer te doen, om zo zijn vriendin tevreden te stellen.

Blac Chyna moet van schoonmoeder Kris Jenner een vaderschapstest doen

Vanochtend werd door verschillende entertainmentsites bekend gemaakt dat Rob Kardashian niet de vader zou zijn van Blac Chyna’s baby. Blac Chyna zou namelijk met iemand anders het bed hebben gedeeld. Rob zelf heeft nog niet gereageerd op alle commotie, maar volgens een bron die close is met de familie zou momager zou Kris al het een en ander ondernomen hebben. De bron zegt tegen Radar Online: “Kris wil dat Blac Chyna een leugentest gaat doen, wil ze haar contract voor de realityserie Rob & Chyna blijven behouden”. Volgens de entertainmentsite zouden de zussen van Rob inmiddels ook flink in shock zijn van het nieuws en zouden zij dan een heuse privé detective ingehuurd hebben om alles uit te zoeken. To be continued..

Bron: Hollywood Life, Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook