Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. ‘Rob Kardashian niet de vader van Blac Chyna’s baby’

Rob Kardashian is niet de vader van het kind waar Blac Chyna van in verwachting is, claimen insiders aan entertainmentwebsite Radar Online. Volgens een ingewijde had de 28-jarige Blac Chuna een affaire met Glee-ster Pilot Jones.

2. Wat is er gebeurd met Kees en Rosan uit All you need is love?

Wie Robert ten Brink zegt, denkt meteen aan All you need is love. Hét zoetsappige programma waarin de presentator geliefden (weer) bij elkaar brengt. Maar of iedereen een happy end heeft, is een tweede. Ter ere van Flashback Friday blikken we even terug op een van de meest memorabele afleveringen.

3. Zó ziet Dorota uit Gossip Girl er nu uit

Bijna 10 jaar geleden maakte de wereld kennis met de rich kids van de Upper East Side. Wat waren we jaloers op de beeldige Serena van der Woodsen, we zwijmelden weg bij Chuck Bass en Nate Archibald en wat zouden we toch graag vrienden zijn met Blair Waldorf. De laatste aflevering over ‘Manhattans Elite’ werd in 2012 uitgezonden en je kunt je zo voorstellen dat de hoofdrolspelers in de afgelopen vier jaar behoorlijk zijn veranderd. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er is gebeurd met Blairs dienstmeid Dorota?

Laatste nieuws

Zie ook