Sabia in financiële problemen

Na een periode vol met tegenslagen, lijkt het er niet beter op te worden voor Sabia Engizek. Dit keer zou de Dance...

Lees ook

Na een periode vol met tegenslagen, lijkt het er niet beter op te worden voor Sabia Engizek. Dit keer zou de Dance Dance Dance-deelneemster namelijk flink in de schulden zitten.

Diep in de schulden?

Van designertassen tot een huurlast van 9000 euro per maand; luxe lijkt niet in het wereldje van Sabia te ontbreken. Toch zou de brunette haar uitgaven even op een lager pitje moeten zetten. Volgens de Duitse krant Bild wordt er een bedrag van 5000 euro ingehouden en zijn er in de afgelopen zes maanden al drie vorderingen van schuldeisers bij de rechtbank ingediend. “Het ziet ernaar uit dat Sabia serieuze financiële problemen heeft. Sabia is iemand die vroeger veel geld uitgaf aan handtassen, reizen, luxe. Vroeger betaalden haar mannen alles voor haar. Nu moet ze dat zelf doen,” vertelt een bron aan Shownieuws.

Of toch niet?

De ex van Rafael van der Vaart zou voortaan elke maand zelf een paar duizend euro bij elkaar moeten sprokkelen. Toch lijkt de brunette niet veel projecten binnen te slepen. “Ze heeft één van de meest succesvolle modellenmanagers van Duitsland. Als hij je niet aan een klus kan helpen, dan kan niemand het.” Sabia zou zelf van niks weten. “Ik ben met stomheid geslagen. Het klopt niet! Het is mij in elk geval niet bekend.” One thing’s for sure: Sabia trekt zich niets aan van de negatieve publiciteit, want onlangs straalde ze nog op de rode loper in Berlijn. Enne, ze zag er beter uit dan ooit!

Lees ook: Uh-oh: Kapper verpest kapsel van Sabia

Bron: Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook