Waarom iedereen het over deze foto van Jools Oliver heeft

Jools ‘vrouw van’ Oliver is onlangs bevallen van haar vijfde kindje. Aangezien post-baby body foto’s tren...

Jools ‘vrouw van’ Oliver is onlangs bevallen van haar vijfde kindje. Aangezien post-baby body foto’s trending zijn, kon Jools het niet laten en plaatste een kiekje van haar slanke figuur. Toch veroorzaakte de foto een storm van kritiek.

Kritiek

Begin augustus beviel Jools van zoontje River Rocket, maar inmiddels is daar niks meer van te zien. Op de foto pronkt ze met haar slanke post-baby body en laat weten haar nieuwe broek ‘bijna’ te passen. Dat zou bij sommige fans in het verkeerde keelgat zijn geschoten. “Ik ben momenteel zwanger van mijn tweede kindje. En elke minuut van de dag worstel ik met mijn gewicht. Zulke foto’s helpen niet! Zou je je niet bezig moeten houden met je eigen kind dan de wereld te tonen hoe snel je in je broek kan?” luidde één van de reacties onder de foto.

Dat liet Jools niet zo makkelijk van zich afbijten. Zo geeft ze aan dat de foto bedoeld was als een bedankje naar de ontwerpers die zo aardig waren haar deze broek te geven. “Het gaat om de broek! Ik dacht niet eens na over mijn gewicht. Ik moet nog veel kilo’s verliezen. Mijn t-shirt verbergt een hoop.” Of de kilo’s er wel of niet vanaf zijn, de broek staat haar in ieder geval fantastisch!

Lees ook: Wait what? Deze vrouw is al 17 maanden zwanger

Bron: Women’s Weekly, Beeld: Getty

Laatste nieuws