Temptation Island-deelnemer Haroon krijgt tweede kans

Haroon kwam door zijn deelname aan Temptation Island bekend te staan als de ‘manipulator van de ergste soort’ en na...

Lees ook

Haroon kwam door zijn deelname aan Temptation Island bekend te staan als de ‘manipulator van de ergste soort’ en na meerdere keren vreemd te zijn gegaan, leek de breuk met ex-vriendin Ayse definitief te zijn. Toch zou daar nu verandering in te komen.

Over en uit

Voor Ayse leek het Temptation-hoofdstuk eindelijk gesloten te zijn. De relatie tussen de twee bleek na het grote avontuur niet meer te werken. Haroon werd vaak flirtend met vrouwen gespot en dat was de laatste druppel. Ayse onthulde diep gekwetst te zijn en meende voorgoed klaar te zijn met Haroon. “Als ik optel met hoeveel vrouwen hij mij intussen al heeft bedrogen… Ik voel me héél diep gekwetst. Ons verhaal is uitverteld, punt.”

Zoveelste kans

Toch lijkt de brunette Haroon nóg een allerlaatste kans te geven. Dat zijn tijden van vreemdgaan voorbij zijn, mag iedereen weten. Haroon plaatste een kiekje op Instagram waarin hij samen met Ayse van een etentje geniet. ‘Vreemdganger’, ‘Maar nu niet meer’, ‘Couple’ en ‘Fuck haters’ waren enkele hashtags die hij gebruikte om te laten weten dat zijn relatie met Ayse weer hartstikke aan is. Het is alleen nog maar de vraag of Ayse’s familie hier net zo blij mee is…

Lees ook: Temptation Island-deelneemster Louise schrijft boek over het avontuur

Bron: Shownieuws, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook