Mel C doet schokkende onthulling over tijd als Spice Girl

Was jij ook altijd zo jaloers op de meiden van de Spice Girls? Niet zo gek, want de meidengroep leek de tijd van hun lev...

Lees ook

Was jij ook altijd zo jaloers op de meiden van de Spice Girls? Niet zo gek, want de meidengroep leek de tijd van hun leven te hebben en altijd vrolijk te zijn. Toch doet Melanie Chisholm nu een aantal schokkende onthullingen over haar tijd als Sporty Spice.

Moeilijke tijd

Mel C wil niet meedoen aan de de reünie van de Spice Girls, aangezien ze zich daar helemaal niet prettig bij voelt. “Als Spice Girl was ik zo depressief”, vertelt ze aan Mail on Sunday. “Dat wil ik niet nog een keer meemaken. Het voelt daarom niet goed om weer het podium op te gaan met de groep.”

“In 2007 hadden we een reünie en we traden op tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in 2012. Dat was leuk en voor mij een mooie afsluiting”, vertelt Melanie. “Je moet er een keer mee ophouden. Maar ik besef wel dat ik altijd Sporty Spice zal blijven.”

Onbegrip

Niet iedereen is blij met het feit dat Sporty Spice niet wil meedoen aan de reünie van de Spice Girls. Dat vind Melanie vervelend aangezien iedereen er wel begrip voor heeft dat Victoria Beckham niet meedoet. “Ik heb geen man die multimiljonair is en zou het geld best kunnen gebruiken”, vertelt de zangeres openhartig. “Maar uiteindelijk gaat het niet om geld. Het gaat om het gevoel.”

Veel meegemaakt

Ook laat Melanie weten dat de relatie met de meiden die wel meedoen aan de reünie, er niet al te best aan toe is. “Maar daar komen we wel weer over heen. We hebben samen zo veel meegemaakt. En Emma blijft gewoon mijn beste vriendin.”

Lees ook: Deze vrouw was bijna een Spice Girl geweest

Bron: NU, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook