Moeder geeft dochter naam, leest 'm na 2 jaar pas achterstevoren...

Een babynaam kiezen, blijft voor iedere ouder een moeilijke taak. Van steden tot het zonnestelsel en fruitsoorten; tegen...
Moeder geeft dochter naam, leest 'm na 2 jaar pas achterstevoren...

Een babynaam kiezen, blijft voor iedere ouder een moeilijke taak. Van steden tot het zonnestelsel en fruitsoorten; tegenwoordig is niets gek genoeg als naam. De Australische Clare Smith en haar man dachten eindelijk de perfecte naam gevonden te hebben voor hun dochter; exotisch, romantisch en nét even wat anders dan de rest.

Lanesra

"We kozen de naam van onze dochter, Lanesra, omdat het uniek en romantisch klonk", liet de nieuwbakken moeder weten in Take 5 Magazine. Maar op de tweede verjaardag van de spruit deed de haar man een wel heel opmerkelijke onthulling. "Toen ze twee was, verklapte mijn man dat de naam Lanesra eigenlijk de naam van zijn favoriete voetbalclub Arsenal is – maar dan omgekeerd gespeld." Ha! Als hij voorgesteld zou hebben om hun kind Xaja, Drooneyef of Anolecrab CF te noemen, was zijn sneaky plan vast eerder aan het licht gekomen.

Enne, de populairste babynamen voor 2016 zijn voorspeld door de Australische website Mamamia en het lijkt erop dat de meer klassieke namen hun comeback maken. Dus mocht je zwanger zijn óf raken in 2016, laat je dan hier inspireren!

Beeld: ImGur

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9016ef962dd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });