Op bezoek bij de style school van Specsavers

Tijdens het #SpecTrends event vorige week werden de nieuwste brillentrends van Specsavers geshowed door niemand minder d...

Lees ook

Tijdens het #SpecTrends event vorige week werden de nieuwste brillentrends van Specsavers geshowed door niemand minder dan hun fashion ambassadrice: topmodel Anouk Smulders. Grazia was erbij.

Trends

Hoewel het officieel nog zomer is, kijken we alweer uit naar de trends die in het najaar in onze kast hangen. Van lammy coats en large florals tot enkellaarsjes en tops met de uitlopende bell-sleeve; er zijn weer genoeg hippe items om je komend seizoen aan te wagen. Maar welke eye catchers combineer je met je outfit? Ook op het gebied van brillen zijn er namelijk weer nieuwe trends.

Style school

Genodigden én de twee Grazia-winnaressen verzamelden zich aan het einde van de middag bij de Amsterdamse hotspot Baut & Dreesman. De bar was omgetoverd tot een style school, waar iedereen onder het genot van hapjes, drankjes en een swingend deuntje in de watten werd gelegd. Na een korte introductie van the one and only Anouk Smulders, kon het feestje beginnen.

Make-over

De nieuwe brillentrends van Specsavers werden niet alleen getoond, maar ook verwerkt in make-up, haar en styling. Zo kon je plaatsnemen in de kappersstoel voor een nieuwe coupe; van trendy vlechten tot een grote bos krullen. Vervolgens door naar de visagisten die je een met een lik make-up een touch-up gaven. Ondertussen stonden de stylisten al klaar om je tips te geven, in een nieuwe fashionable outfit te hijsen én een passende bril voor jouw gezicht en stijl uit te zoeken. Als kers op de taart kon je je nieuwe look laten vastleggen in de fotostudio, met uiteraard de beste tips van topmodel Anouk.

Een impressie krijgen van de middag? Check snel onderstaande foto’s! Benieuwd naar de hele collectie? Klik hier.

@gallery(1013899)

Laatste nieuws

Zie ook