Waarom de foto van Shakira opeens viral gaat

Shakira weet met haar sexy dansmoves menig mannenhart sneller te doen kloppen. Je zou denken dat de vriendin van voetbal...

Lees ook

Shakira weet met haar sexy dansmoves menig mannenhart sneller te doen kloppen. Je zou denken dat de vriendin van voetballer Gerard Pique niks tekort komt, maar de zangeres deelt nu een foto waarop wel iets heel opvallends te zien is..

Whenever, wherever

Shakira brak in 2001 wereldwijd door met het nummer Whenever, wherever. De zangeres had naast een bijzondere stem, ook talent voor buikdansen. Met haar swingende heupen bezorgde ze heel veel mannen rode oortjes, maar de Colombiaanse verloor haar hart uiteindelijk aan FC Barcelona-speler Gerard Pique. Het stel heeft inmiddels twee kinderen en lijken nog altijd zeer gelukkig. Niks te klagen dus, zou je denken.

Slecht licht?

Shakira deelde een week geleden een foto op haar Instagram. Terwijl de blondine haar teennagels aan het lakken was, maakte een bekende een foto van haar. Maar wat ligt daar nou op het tafeltje naast haar? Het paarse geval lijkt inderdaad veel op een seksspeeltje. Zie jij het ook of zal het gewoon aan het paarse licht liggen?

Volgens Daily Mail is de zangeres niet vies van een beetje seks, dat blijkt uit het gerucht dat Shakira en Gerard vorig jaar verwikkeld zouden zijn in een sekstape-schandaal. Benieuwd? Lees dat verhaal dan hier.

Lees ook: Shakira showt vier maanden na bevalling haar post-baby body

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook