Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 21 t/m 27 september 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilAh, kijk eens wie daar weer j...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 21 t/m 27 september 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Ah, kijk eens wie daar weer je leven in komt banjeren: het is De Ex! Met veel bombarie presenteert hij zich (er komen nog net geen gouden glitters aan te pas), en hoe vaak je vriendinnen je ook hebben gezegd dat je hem moet negeren, je Kunt Het Niet. Ram, je wéét toch dat dit geen Sex and the City is?

STIER 21 april – 21 mei
Iedere ochtend begin je als een gelukkig mens, maar aan het eind van de dag heb je zoveel nare nieuwsberichten gezien, dat het blije gevoel alleen nog maar een vage herinnering lijkt. Probeer eens een weekje zonder nieuws te leven, Stier. Kun je die glimlach waarschijnlijk lekker de hele dag op je gezicht laten zitten.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Doe nou maar een keer: loop naar die make-up counter en vraag of ze je gezicht van een laagje prachtigheid willen voorzien. Houd goed in de gaten hoe ze je wenkbrauwen doen: kun je dat voortaan zelf. Natuurlijk proberen ze je producten aan te smeren, maar wees eerlijk: die foundation ís ook fantastisch en kun je best meenemen.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je beste vriendin en jij doen deze week een Geer en Goortje: achter elkaars rug om roddelen over de ander, waarna die informatie natuurlijk weer teruggekoppeld wordt. Drama koninginnen die jullie zijn: wordt het niet eens tijd om elkaar gewoon te waarderen? Vriendschap is geen populariteitswedstrijd!

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Alarmbellen gaan af als je deze week een jeans probeert aan te trekken die je een tijd niet hebt gedragen. De knoop gaat alleen met grof geweld dicht. Snoep de deur uit! Je wordt er niet bepaald gezelliger op, maar snappen dat je je kleding niet wilt afschrijven. Houd het wel leuk, Leeuw, een sapkuur is duurder dan een jeans.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Je moet op je werk doen wat je het allermeest haat: presenteren. Sinds je op je zevende een spreekbeurt over konijnen moest houden, weet je heel goed dat voor een groep staan en een verhaal vertellen niks voor jou is, en je kijkt er dan ook niet naar uit. Maar Maagd, je weet meer over dit onderwerp dan over konijnen. Ontspan.

WEEGSCHAAL 24 september – 22 oktober
Je bent onrustig. Je hebt haast, kijkt steeds op de klok, dendert in sneltreinvaart door je dagen heen. Als mensen je vragen hoe het gaat, weet je eigenlijk niet wat je moet antwoorden. Goed, denk je? Dingdong, Weegschaal, ooit van stress gehoord? Nou, daar heb je dus last van, en daar moet je vanaf. Doe er wat mee.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je lief is zichzelf aan het zoeken. Prima, ware het niet dat wie hij lijkt te vinden, iemand anders is dan de vent op wie jij ooit verliefd werd. Wees eerlijk tegen jezelf: maakt deze 2.0-variant je nog wel gelukkig en wil je er mee doorgaan? Persoonlijke ontwikkeling is namelijk één ding, een complete metamorfose is wat anders.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je zit er even doorheen en dan zit er maar één ding op: Pretty Woman kijken. Julia Roberts is sowieso je beste vriendin in het geval van een opkomende eindejaarsdip: voor iedere emotie heeft die vrouw een film gemaakt. Dus kruip in bed, zak chips erbij, en geef je drukke hoofd een verzetje. Juul zegt dat het allemaal goedkomt.

STEENBOK 22 december – 20 januari
O hoi, Steenbok! Wat een uurtje extra investeren in je look al niet voor je kan doen, hè? Deze week verrijst De Nieuwe Jij. Het is niet dat je vorige variant suf was, maar je vond het tijd voor een upgrade. En damn girl, dat is nogal goed gelukt. Geniet van alle aandacht en laat je zelfvertrouwen oplopen naar 130 procent.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Deze week wil je je manager het liefst door een gehaktmolen halen, want wat wordt je nu weer geflikt?! Je snapt dat het ingewikkeld is om leiding te geven, maar waarom behandelen mensen je ineens als een archiefmap in plaats van als een persoon? Maak van je hart geen moordkuil, vraag een gesprek aan en praat dingen uit.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je bent je wekelijkse rondje door het park of rennen op de loopband zat, en realiseert je: er zijn nog zó veel andere sporten om te proberen. Vanaf deze week gaan proeflessen je leven beheersen. Van schermen tot paaldansen, van trampolinespringen tot aerial yoga – je probeert het. Voordeel: proeflessen zijn vaak gratis.

Laatste nieuws

Zie ook