Toen & nu: Taffie van Zoop

Het is inmiddels twaalf (!) jaar geleden dat de serie Zoop op de buis verscheen. Van verschillende romances tot spannend...

Lees ook

Het is inmiddels twaalf (!) jaar geleden dat de serie Zoop op de buis verscheen. Van verschillende romances tot spannende avonturen in het buitenland, de acht vrienden slash dierenverzorgers wisten je keer op keer te verrassen. Met haar kleurrijke kuif en funky kleren stond Taffie bekend als de stoerste ranger uit de serie. Toch heeft actrice Monique van der Werff de afgelopen jaren niet veel van zich laten horen en de vraag is dan ook: wat doet ze nu?

Van televisie naar theater

Voor ze haar rolletje in dé hitserie van Nickelodeon kreeg, wist Monique al in het televisiewereldje door te breken. Ze kreeg een rolletje in de serie Onderweg naar Morgen. Enne, je zou haar bijna niet herkennen, maar toch was ze met glanzende blonde lokken te spotten in de film Loverboy. Maar ook na Zoop heeft de actrice niet stilgezeten. Zo mocht ze zichzelf opsluiten in de Bijenkorf voor de –niet zo best beoordeelde- speelfilm Honeyz en voor eventjes zat ze aan een zangcarrière te denken toen ze deelnam aan So You Wannabe A Popstar.

Inmiddels is Monique uit het televisiewereldje gestapt en zoekt ze de uitdaging op in theatervoorstellingen. Ze heeft haar eigen stichting The White Rabbit opgericht en als ze even niet op het podium staat, dan gaat ze aan het werk als communicatiecoach. Benieuwd hoe Taffie zich ontpopte tot een prachtige blondine? Je ziet het hieronder.

Toen

Nu

Bron: Ondertussen.nl, Beeld: The White Rabbit, ANP

Laatste nieuws

Zie ook