Heeft Max Verstappen iets met deze bekende blogger?

Max Verstappen zou weer verliefd zijn. De jonge autocoureur maakte in juni bekend dat zijn relatie met de Zweedse Mikael...

Lees ook

Max Verstappen zou weer verliefd zijn. De jonge autocoureur maakte in juni bekend dat zijn relatie met de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky over is, maar lang zal hij niet getreurd hebben. Heeft hij nu alweer een nieuwe liefde gevonden?

Modeblogger

Volgens magazine Quote is Max helemaal in love met modeblogger Roos van der Aa. De twee zouden zelfs al samen gespot zijn in Monaco, waar Max meedeed aan de Grand Pix Monaco. Roos blogt over mode en heeft een bijzonder mooi Instagram-account met maar liefst 33,2 duizend volgers. Wanneer Shownieuws contact met de vermeende nieuwe fling van Max probeert te zoeken, wil de blogster geen commentaar geven op het gerucht. Ook Max blijkt nog niks los gelaten te hebben over de situatie.

Vorige ‘relatie’

In juni werd de 18-jarige autocoureur nog gelinkt aan de beeldschone Joyce Godefridi. Volgens de autosportwebsite Autobahn zou Max destijds zijn gevallen voor de charmes van de 20-jarige brunette, maar deze ‘relatie’ lijkt op niks uit te zijn gelopen..

Lees ook: Onthuld: 5 Eigenschappen waar mannen écht op vallen

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook