‘Perfecte’ make-uplook voor bruiloft gaat mis

Op een bruiloft wil je er als gast mooi uitzien, en dat is precies hoe Steph O’Shea uit Staffordshire er ook over d...

Lees ook

Op een bruiloft wil je er als gast mooi uitzien, en dat is precies hoe Steph O’Shea uit Staffordshire er ook over dacht. Ze had een cadeaubon gewonnen, waarmee een hele nieuwe look op haar te wachten stond. Vol enthousiasme stapte ze twee uur voor de aanvang van de bruiloft de salon in. Maar de negentig minuten durende make-upsessie ging behoorlijk mis…

Mislukt

Steph zou er naar eigen zeggen uit hebben gezien als een clown, om vervolgens au natural naar de bruiloft te vertrekken. “De vrouw waarmee ik een afspraak boekte, was er niet. Er stond een jongen die er erg jong uitzag, maar zijn make-up zag er mooi uit, dus ik had wel vertrouwen in hem.” Steph vroeg om een glamorous smokey eye, maar toch wist de jongen niet de gewenste look voor haar te creëren. “Ik voelde me een clown. Achteraf heb ik wel medelijden met hem, want ik denk dat hij niet de nodige training heeft gehad.”

Onzeker

Zelf had Steph zich niet druk gemaakt om haar make-up –dat zou toch wel goed zitten– en had zelf dus ook niks meegenomen voor het geval dat. De ‘clown-look’ was geen optie en dus moest ze haar make-up met babydoekjes verwijderen. “De hele avond heb ik niemand foto’s van me laten maken.” Na meerdere excuses en een nieuwe cadeaubon van de salon, heeft Steph besloten om voortaan het heft in eigen handen te nemen. Benieuwd naar de mislukte look? Je ziet het HIER.

Lees ook: Bruidsfoto’s gaan viral door opvallend kapsel

Bron: Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook