Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Zou Selena Gomez iets te maken hebben met #Bradxit?

Angelina Jolie zou naar verluidt niet zo blij zijn geweest om een kiekje van Brad en Selena. Maanden geleden werd de zangeres samen met Brad Pitt gespot op de Golden Globe Awards. “Ik ga niet liegen. Het is leuk om naar alle knappe mannen te kijken die ik bewonder. Nu ben ik op zoek naar Ryan Gosling en Brad Pitt”, zei ze toentertijd. Later die avond kwam er een foto van de twee online. Angelina was volgens bronnen not amused en moest via vrienden horen hoe de twee schaamteloos aan het flirten waren. Het maakte het er niet beter op toen Selena hem haar ‘toekomstige echtgenoot’ noemde. Angelina dwong Brad om alle contacten met Selena te verbreken, maar er vond toch nog een ontmoeting tussen de twee plaats voor de film The Big Short. Of dit ook echt de reden van de scheiding is, is niet bekend.

Rihanna komt met nieuwe FentyxPuma collectie

De creatieve samenwerking tussen Rihanna en Puma gaat gestaag door. Tijdens Paris Fashion Week zal de zangeres slash ontwerper haar nieuwe ontwerpen voor FentyxPuma laten zien. Je zult dus nog een weekje moeten wachten, maar dan heb je ook wat. De collectie schijnt namelijk net iets anders uit te pakken en is geïnspireerd op één van Rihanna’s favoriete steden, jawel, Parijs. De samenwerking zal wederom bestaan uit kleding, schoenen en accessoires en is vanaf februari 2017 te koop.

George Clooney verdrietig over breuk Angelina Jolie en Brad Pitt

De Amerikaanse acteur is net als velen bedroefd om het schokkende nieuws rondom Brangelina. “Ik hoor dit voor het eerst. Wow”, zei hij verrast tegen CNN. “Ik voel me bedroefd om dit nieuws. Bedroefd voor hen, want dit is een treurig verhaal voor de familie.” Clooney is al jaren goed bevriend met Brad Pitt.

Bron: Radar Online, Nu.nl, Algemeen Dagblad, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook