Jools Oliver reageert op kritiek op haar Instagram-foto

Jools Oliver kreeg laatst aardig wat te verduren. De vrouw van de Britse chefkok Jamie Oliver beviel onlangs van haar vi...

Jools Oliver kreeg laatst aardig wat te verduren. De vrouw van de Britse chefkok Jamie Oliver beviel onlangs van haar vijfde kindje en plaatste een daarna een kiekje van haar slanke figuur. Dit werd haar niet door iedereen in dank afgenomen. Jools reageert.

Gewicht

De Britse beviel begin augustus van zoon River Rocket. Op Instagram deelde ze een foto waarin ze pronkte met een nieuwe broek die haar ‘bijna’ weer paste. Een vrouw die zwanger is van haar tweede kindje snapte niet waarom de Jools de foto op Instagram postte. “Ik ben momenteel zwanger van mijn tweede kindje. En elke minuut van de dag worstel ik met mijn gewicht. Zulke foto’s helpen niet! Zou je je niet bezig moeten houden met je eigen kind dan de wereld te laten zien hoe snel je weer in je broek kan?” luidde haar reactie. Jools reageerde toen al: “Het gaat om de broek! Ik dacht niet eens na over mijn gewicht. Ik moet nog veel kilo’s verliezen. Mijn t-shirt verbergt een hoop.” Maar daar laat ze het niet bij, want de brunette heeft nog meer te zeggen.

Zelfverzekerd

“Ik voel me niet verplicht om hier een ding van te maken. Het is belachelijk! De volgende keer dat ik je irriteer, unfollow me dan alsjeblieft. Het was gewoon bedoeld als een leuke foto met een leuke broek, maar het draait nu uit op een gewicht issue. Dat voelt voor mij persoonlijk een beetje raar!”, reageert the mommy of five op een reactie van één van haar volgers. Ook laat Jools weten zelfverzekerd te zijn met haar lichaam voor, tijdens en na de bevalling. Ze snapt volkomen dat ze haar ‘oude’ lichaam niet direct terugkrijgt en dat het minstens zes maanden duurt voor ze weer helemaal in shape is.

Manlief Jamie is de laatste jaren ook flink veranderd. De chefkok is fan van de gezonde keuken, maar het lukte hem zelf niet altijd om gezond te eten. Tot nu! Benieuwd naar zijn transformatie? Klik dan hier.

Bron: Hello Magazine! Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws