Estelle Cruijff over haar vertrek uit Nederland

Van haar mislukte huwelijk met Ruud Gullit tot het overlijden van haar liefdevolle oom, Estelle Cruijff heeft inmid...

Lees ook

Van haar mislukte huwelijk met Ruud Gullit tot het overlijden van haar liefdevolle oom, Estelle Cruijff heeft inmiddels veel te verduren gehad. En wat is een betere plek om tot rust te komen dan een locatie met veel zon, zee en strand? Juist, Estelle pakte haar koffers en besloot een nieuwe start te maken op Ibiza. Voor het eerst vertelt de blondine over haar vertrek.

The place to be

In Nederland bleef het slechte nieuws rondom Estelle niet onopgemerkt en dus stonden de schijnwerpers voortdurend op haar gericht. Op Ibiza lijkt ze daar toch minder last van te hebben. “Het is wat anoniemer en dat geeft meer gevoel van vrijheid.” Estelle verliet ons kikkerlandje om –zonder camera’s– bij te kunnen komen in het zonnige Spanje. Of de verhuizing definitief is, daar is Estelle zelf nog niet helemaal over uit. “Ik vind het heerlijk om de rust op te zoeken. Maar Nederland zit ook in mijn hart. We zien het wel, als de tijd daarvoor rijp is… Je weet nooit wat het leven brengt.”

Toch ging het tripje naar Ibiza niet zoals gepland. Zo wilde Estelle haar eigen woning daar verhuren, zodat ze zelf kon intrekken bij goede vriend en Nederlandse zakenman Sanny Lampie. Het lukte niet om een andere eigenaar met haar stulpje gelukkig te maken en daarmee liep de blondine duizenden euro’s mis… Toch lijkt Estelle zich in ieder geval geen zorgen te hoeven maken om geld, aangezien ze haar oog heeft laten vallen op de steenrijke zakenman Marcel Boekhoorn. Meer daarover lees je HIER.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook