‘Marion Cotillard in verwachting van Brad Pitt’

Sinds de opnames van de film Allied begin dit jaar van start gingen, werd gefluisterd dat de Brad Pitt en Marion Co...

Lees ook

Sinds de opnames van de film Allied begin dit jaar van start gingen, werd gefluisterd dat de Brad Pitt en Marion Cotillard enorme romantische chemistry hadden. De geruchten werden destijds direct de kop ingedrukt. Enkele maanden later kwam de geruchtenmolen weer op gang toen de producer van de film liet doorschemeren dat de twee veel tijd met elkaar doorbrachten na werktijd. Er wordt nu dan ook gespeculeerd dat Brads affaire met Marion de reden is van de scheiding. Maar de Brangelina break-up wordt nu alleen maar ingewikkelder, omdat Marion, volgens Amerikaanse media, in verwachting zou zijn. Van Brad.

Baby on board

De Franse actrice heeft naar verluidt bevestigd aan Closer Magazine dat ze in blijde verwachting is en in december haar kindje zal verwelkomen. Volgens Closer zou dat betekenen dat ze er in maart – terwijl zij en Brad druk bezig waren met de opnames van de film Allied – achter kwam dat ze zwanger was. “Het zou het grootste cheating schandaal zijn van de eeuw”, aldus het blad. Ook zou Angelina een enorme hekel hebben aan Marion en had ze er de grootste moeite mee dat zij en Brad ook intieme scènes moesten opnemen. “Angelina was ontzettend jaloers op Marion en ze kon de seksscènes van de twee amper verkroppen. Brad probeerde zijn vrouw steeds gerust te stellen, maar het mocht niet baten. Ze vertrouwde op haar intuïtie en ze was ervan overtuigd dat Brad vreemdging”, vertelde een bron aan X17Online. “Ze was bang dat hij haar hetzelfde aan zou doen als wat hij Jennifer Aniston heeft aangedaan.”

Als Marion Cotillard en Brad Pitt daadwerkelijk een kind verwachten, zou dit het zevende kind voor Pitt zijn en het tweede kind voor Cotillard. Sinds 2007 heeft de actrice een relatie met de Franse acteur/director Guillaume Canet en de twee hebben samen een 5-jarige zoon genaamd Marcel. Er wordt echter niet uitgesloten dat Marion in verwachting is van haar vriend. Only time will tell…

Maarre, Marion is niet de enige vrouw die gelinkt wordt aan de breuk. Ook déze celeb zou er iets mee te maken hebben. Lees gauw verder.

Lees ook: #Bradxit: Wat we tot nu toe weten over de breuk van Brangelina

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook