De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil j...

Lees ook

De Kardashians: you hate em or you love em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Rapper The Game beweert dat-ie met drie Kardashian-zusjes het bed heeft gedeeld

Bij de talkshow van Wendy Williams werd de rapper gevraagd met wie van de zusjes Kardashian hij nou echt het bed gedeeld heeft. De rapper beweerde dit al maanden, maar vertelde nooit wie het precies waren. The Game deed eindelijk zijn verhaal en onthulde dat het om Kim en Khloé zou gaan. Wie nummer drie is? Als we de rapper mogen geloven, heeft hij ook de nacht doorgebracht met Blac Chyna.

Khloé Kardashian verloofd met Tristan Thompson

Heeft Khloé eindelijk de ware gevonden in NBA-player Tristan Thompson? De blondine werd gespot met een enorme diamanten ring om haar ringvinger. De twee zijn nog niet heel lang samen, maar wellicht dat het stel al zo zeker is van hun liefde dat ze niet langer kunnen wachten. Time wil tell…

Mysterieuze man gespot met Kourtney Kardashian

De oudste Kardashian-sister postte op haar Instagram een foto met een mysterieuze man. Haar followers reageren volop onder de foto met comments als “Zijn jullie aan het daten?” en “Wie is dit? Haar nieuwe vriend?” De brunette leek de laatste tijd weer naar haar ex Scott Disick toe te groeien, maar misschien dat deze man daar verandering in brengt.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook