Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:.

Lindsay Lohan doet schokkende onthulling over ex
Lindsay Lohan ging weg bij haar ex Egor Tarabasov omdat ze vreesde voor haar leven. In een interview met een Russische televisiezender, vertelde de actrice woensdag dat ze bang was dat haar oud-verloofde zoutzuur in haar gezicht zou gooien. Ook zou hij geprobeerd hebben haar te wurgen. “Ik lag in bed en hij brak in. Hij begon me te wurgen. Ik ben het balkon opgesprongen om om hulp te roepen.” Buren maakten ten tijde van de break-up inderdaad beelden van een ruziënde Lindsay en Egor op het balkon.

Volgens The Sun kreeg de voormalig kindster zo’n 750.000 euro voor het interview. “Ik mag van geluk spreken dat ik nog in staat ben om naar Moskou af te reizen”, zou Lindsay in het gesprek hebben laten weten. Voor het interview verklaarde de actrice dat Egor haar gesmeekt heeft niet te spreken voor de camera’s.

Jennifer Aniston ontkent huwelijksproblemen
De geruchten dat het huwelijk van Jennifer Aniston en Justin Theroux in zwaar weer is geraakt, wordt door een woordvoerder van de actrice de kop ingedrukt.
InTouch Weekly meldde deze week op de voorpagina groot dat het acteurskoppel uit elkaar gaat, omdat Jennifer Justin heeft betrapt met zijn ex. Dat verhaal kreeg extra aandacht omdat hetzelfde blad in de editie ervoor de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt juist voorspelde. Tegenover de Daily Mail verklaart het team van de Friends-ster echter dat het verhaal compleet verzonnen is.

Jennifer werd deze week vaak genoemd in de berichten over de breuk tussen Brad en Angelina. Brad zette in 2004 een punt achter zijn huwelijk met Jennifer, nadat hij op de set van Mr. and Mrs. Smith was gevallen voor zijn tegenspeelster. Bronnen van sommige Amerikaanse media wisten te vertellen dat de actrice de scheiding “karma” had genoemd.

Chrissy Teigen houdt haar kleren aan
Chrissy Teigen heeft het voorlopig gehad met uitdagende shoots. Het model voelt zich na haar zwangerschap nog niet op haar gemak in schaarse kleding. De vrouw van zanger John Legend poseerde voorheen vaak in bikini voor het blad Sports Illustrated, maar dat zit er nu even niet in. “Bij elke shoot die ik nu doe, vraag ik of ik in badpak mag of in ieder geval iets met een hoge taille”, zegt Chrissy tegen People. “Ik voel me er nog niet goed bij. Met kleren aan prima maar naakt of in bikini? Dat niet.” Chrissy werd in april moeder van dochter Luna Simone.

Bron: RTL, ANP, People, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook