Rafael van der Vaart woedend

Rafael van der Vaart heeft zijn Spaanse club Real Betis verruild voor de Deense club FC Midtjylland. Dat wil echter niet...

Lees ook

Rafael van der Vaart heeft zijn Spaanse club Real Betis verruild voor de Deense club FC Midtjylland. Dat wil echter niet zeggen dat de 33-jarige is verlost van de paparazzi. Ze volgen de voetballer op de voet. Dit tot grote ergernis van Rafael. De voetballer zou zelfs agressief geweest zijn tegen één van de fotografen, laat Shownieuws weten.

Klappen

De fotograaf in kwestie was afgereisd naar Denemarken – waar Rafael nu woont en werkt – om hem en zijn vriendin Estavana Polman op de gevoelige plaat vast te leggen. De ex van Sabia was woest en zou tegen hem hebben gezegd ‘dat hij naar zijn huis moest komen zodat zijn vader hem een paar klappen kon geven’. Dat vertelt de fotograaf genaamd Felix aan Shownieuws. Hij is erg verbaasd over de reactie van de voetballer. “Ik heb nooit eerder problemen gehad met Rafael. Hij was nooit eerder agressief tegen me”, aldus een verbaasde Felix.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook