‘Brad Pitt wordt verdacht van kindermishandeling’

De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie is deze week wereldkundig gemaakt en er komt steeds meer sleaze and dirt bo...

Lees ook

De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie is deze week wereldkundig gemaakt en er komt steeds meer sleaze and dirt boven water over hun huwelijk. Alle schandalen hebben ongeveer de revue gepasseerd, maar dit nieuws is toch wel de kers op de taart: Brad wordt nu verdacht van kindermishandeling.

Losse handjes

De politie van Los Angeles is met de kinderbescherming een onderzoek gestart naar de vermeende mishandeling door Pitt. Brad zou afgelopen week volledig door het lint zijn gegaan, meldt TMZ. Volgens bronnen was de acteur dronken aan boord van een privéjet en zou hij zowel verbaal, als fysiek agressief zijn geweest tegen zijn kroost. Zelfs na de landing kwam de Hollywoodster niet tot bedaren en probeerde hij de landingsbaan te ontvluchten in een van de brandstofwagens. Dit incident was voor Angelina de druppel die de emmer deed overlopen.

Kinderbescherming

Iemand aan boord van de privéjet of iemand die getuige was van het incident op de landingsbaan heeft anoniem de politie en kinderbescherming getipt, weet de entertainmentwebsite. Brad en Angelina zouden al ondervraagd zijn door de kinderbescherming, die ook de zes kinderen van het Hollywoodkoppel wil horen. Brad ontkent alle aantijgingen echter. “Hij zegt dat hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan welke vorm van kindermishandeling dan ook”, aldus een insider.

Scheiding

Angelina heeft deze week de scheidingspapieren ingediend, waarin ze aangaf dat “onoverkomelijke verschillen” reden zijn voor de breuk. De brunette wil geen co-ouderschap en heeft, volgens TMZ, de volledige voogdij over hun zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8), gevraagd.

Lees ook: Marion Cotillard reageert op geruchten dat ze zwanger is van Brad Pitt

Bron: RTL, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook