Monique is bevallen!

Jááá, het is zover! Andre Hazes Jr. en Monique Westenberg zijn de kersverse ouders van zoontje André III! Trotse ou...

Lees ook

Jááá, het is zover! Andre Hazes Jr. en Monique Westenberg zijn de kersverse ouders van zoontje André III!

Trotse ouders

Op Instagram schrijft de trotse moeder: “Op 25 oktober 2016 om 22:25 uur is onze zoon André (Andreas Martinus Hazes) geboren. Het werd ons niet kado gegeven, maar is wel ons allermooiste kado. Ik had me tijdens deze uren geen betere steun kunnen wensen dan mijn eigen man. Met z’n drietjes hebben we het voor elkaar gevochten. Alles wat gezegd werd is waar. Nu al het mooiste wat er is en nu al onze hartjes gevuld. Dankbaar, gelukkig en trots .”

Dré vult aan: “Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo’n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, @moniquenoell ! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.”

Baby boy

Het stel heeft nooit een geheim gemaakt van het geslacht van het kindje. In het bijzijn van vrienden en familie maakten ze eerder bekend dat het een jongetje werd. Samen maakten ze een enorme doos open, waar vervolgens blauwe ballonnen uit vlogen. Het filmpje deelden ze trots op Instagram.

Ook de naam van de kleine knul was als het aan Andre lag zo klaar als een klontje. “Het is mijn grote wens om de naam van mijn vader voort te kunnen zetten en hem op deze manier te kunnen eren”, vertelde hij.

Oma?

Of moeder Rachel Hazes en zus Roxeanne Hazes een rol zullen spelen in het leven van de baby, is nog maar de vraag. Dré liet eerder weten dat hij zijn kind geen oma wil onthouden, maar de familie dan wel éérst eens goed met elkaar om de tafel moet gaan zitten.

Toch vindt Roxeanne de baby van haar broertje niet voldoende reden voor een hereniging. “Ik vind dat een beetje hypocriet. Dus omdat er een baby komt, is straks alles weer goed? Daar zal meer voor moeten gebeuren. Ik weet niet wat, maar misschien is loslaten nu wel het enige wat we kunnen doen. Ik gun André dit geluk wel van harte”, liet ze weten.

Lees ook: Wat is de echte reden achter de Hazes familieruzie?

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook