Amanda Balk vindt droomjurk voor bruiloft

Amanda Balk en haar grote liefde Stavros Tsatsos maakten in maart bekend te gaan trouwen. De voorbereidingen zijn in vol...

Lees ook

Amanda Balk en haar grote liefde Stavros Tsatsos maakten in maart bekend te gaan trouwen. De voorbereidingen zijn in volle gang. De bestemming is al bekend, ze geven elkaar het ja-woord in Griekenland. Alleen ontbrak de perfecte jurk nog.

Amanda Balk-jurk

De brunette, ehh, blondine had al een duidelijk wensenlijstje. Zo wil ze net als Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Beyoncé haar eigen ‘Amanda Balk-jurk’. En het prijskaartje mag niet in de weg staan. “Stavros weet wel dat ik niet met een jurk van 1500 euro aankom”, laat ze in de nieuwste aflevering van haar realitysoap Keeping up with the Balkjes op LINDA.tv weten. Wat Amanda’s ideale trouwjurk is? Een jurk die lekker strak zit en mooi aansluit op haar figuur. En een beetje bloot kan volgens haar ook geen kwaad. “Ik wil niet dingen verbergen, ik wil ook dingen laten zien.”

In de video past Amanda verschillende jurken. En dan…. Ziet ze dé jurk hangen. “Dit is hem, nu alleen nog aan Stavros vragen of ik hem mag.” Haar dure smaak staat haar niet in de weg, want Amanda lijkt haar droomjurk –met een waarde van 21.000 (!) euro– gevonden te hebben. Ze laat hem nog niet zien, dus daar moeten we nog even op wachten.

Lees ook: Amanda Balk showt haar nieuwe look

Bron: Linda.tv, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook