Vrouw John Ewbank onder vuur

John Ewbank en Kelly Weekers verwachten hun eerste kindje samen. Onlangs onthulden ze al het geslacht van de baby, showd...

Lees ook

John Ewbank en Kelly Weekers verwachten hun eerste kindje samen. Onlangs onthulden ze al het geslacht van de baby, showde Kelly haar groeiende buik en het stel deelde gisteren de eerste foto van hun dochter met de wereld. Hoe? Ze lieten een 4d-echo maken. John deelde de zoete plaat op Instagram. “De eerste foto van onze kleine hummel. Waanzinnig mooi hoe dat kan tegenwoordig”, leest het bijschrift. “IN LOVE! Een kindje krijgen is toch wel het meest doodnormale èn bizar speciale ooit!”, voegt Kelly daaraan toe. Maar met die uitspraak haalde Kelly een hoop woedende mensen op de hals.

Normaal?

“Doodnormaal? voor jou misschien?”, “Wat een mooie echo! Plaatje! Was ook wel benieuwd wat je precies met doodnormale bedoeld”, “Wauw mooie foto! Doodnormaal is het niet voor iedereen helaas…” en “Voor ons was het niet doodnormaal,jammer”, is slechts een greep uit de reacties. John probeert de boel ondertussen te sussen en reageert op alle commotie:

“Dames dames, dat is toch precies wat er staat. Het is wonderlijk en heel normaal tegelijk. Heel normaal dat mensen kinderen krijgen, heel bijzonder wanneer het jou zelf mag overkomen. De #countingmyblessings zou toch een indicatie moeten zijn dat iemand zich bewust is van het voorrecht zwanger te mogen worden.”

Bekijk de foto hieronder.

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook