Jennifer Aniston ‘reageert’ op breuk Brangelina

Nu Brad Pitt’s collega Marion Cotillard haar zegje heeft gedaan over de hele situatie rondom de scheiding van ...

Lees ook

Nu Brad Pitt’s collega Marion Cotillard haar zegje heeft gedaan over de hele situatie rondom de scheiding van Brangelina, lijkt het erop dat zijn ex-vrouw Jennifer Aniston ook durft te reageren op de meest besproken scheiding van het moment.

Brad & Jen

Brad en Jennifer traden op 29 juli 2000 in het huwelijksbootje, maar na een relatie van 4,5 jaar kondigde het paar aan te gaan scheiden. Angelina Jolie zou hier volgens bronnen een grote rol in hebben gespeeld, omdat Brad en Angelina het wel erg gezellig zouden hebben gehad op de set van Mr. & Mrs. Smith. Na een tijd alles ontkend te hebben, vertelde de Lara Croft-actrice dat zij en Brad inderdaad verliefd zijn geworden tijdens de opnames van de film en niet veel later bevestigde het stel hun relatie én was er een kindje op komst.

Karma!

Er werd lang gefluisterd dat Jennifer haatgevoelens had naar haar ex-man en zijn nieuwe vriendin. Nu het Hollywood-koppel gaat scheiden, zou de ex van Brad hier dan ook niet bepaald verdrietig om zijn. Zo meldt US Weekly dat ze tegen vrienden “Yeah, that’s karma” zou hebben gezegd. Volgens Page Six heeft de Friends-actrice gezegd dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Brangelina uit elkaar zou gaan.

Toch zou er geen kwaad bloed zijn tussen het drietal. “Jennifer geeft nog steeds om Brad en hoopt dat het goed met hem gaat. Ze is doorgegaan met haar leven en is nu heel erg gelukkig met haar man Justin Theroux”, aldus een bron aan Page Six.

Bron: Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook