De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Khloé Kardashian in tranen om uitspraken Lamar Odom

Nu Khloé eindelijk nieuw liefdesgeluk heeft gevonden, zou ex-man Lamar weer voor problemen zorgen. Een insider vertelt aan Radar Online: “Hij speelt echt het slachtoffer en zegt dat de scheiding de reden is van al zijn problemen”. Volgens de bron zou Khloé na een telefoongesprek met haar ex-man elke keer in tranen uitbarsten. De basketballer zou haar zelfs hebben gezegd dood te gaan als zij hem zou verlaten, wat natuurlijk verschikkelijk is om te horen. Of dat dit invloed heeft op haar huidige relatie met Tristan Thompson? De tijd zal het leren..

Blac Chyna’s awkward ontmoeting met Kylie en Tyga

In de nieuwe aflevering van Rob & Chyna is te zien hoe Rob’s verloofde aankomt op het feestje van schoonzus Khloé. Vriendin Kim neemt haar mee naar Kylie en Tyga, maar dat blijkt toch wel een beetje awkward te zijn. Tyga is de vader van Blac Chyna’s zoontje Cairo en heeft nu een relatie met haar schoonzusje. “Daar zijn Kylie en Tyga. Ik vond dat ik even met ze moest praten aangezien ik Kylie’s schoonzus wordt”, zegt de zwangere Chyna in de realityserie. Bekijk hieronder het ongemakkelijke moment.

Kylie Jenner geeft dé tip om net zulke perfect gestifte lippen als haar te krijgen

De Lip Kit’s van de jongste Kardashian-Jenner clan gaan als warme broodjes over de toonbank. Binnen no-time zijn de populaire items uitverkocht. De beautyqueen verklapt nu eindelijk hoe zij haar eigen lippen altijd zo perfect stift. Zo begint ze standaard met de Lip Primer van het merk Anastasia. Daarna volgt de beste bestelde lippotlood ‘Kristen’ uit haar eigen lijn. “Als je je lippen groter wil doen lijken, teken de lijn dan iets over je natuurlijke liplijn. Ik kleur mijn lippen ook altijd in met een lippotlood, want zo blijft de kleur langer zitten. Vervolgens kleur je je lippen in met de ‘Kristen liquid lipstick’ en meng je het tot één geheel”, aldus Kylie over haar beroemde lippen.

Bron: Radar Online, Hollywood Life, Just Jared Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook