Tim Douwsma deelt verliefd kiekje met Jessie Jaz

Tim Douwsma is verliefd. Hoewel hij dat maandenlang geheim probeerde te houden, mag de hele wereld het nu weten.In loveO...

Lees ook

Tim Douwsma is verliefd. Hoewel hij dat maandenlang geheim probeerde te houden, mag de hele wereld het nu weten.

In love

Op zijn Instagram-account pronkt een verliefd kiekje met zijn vriendin Jessie Jazz Vuijks. De blondine geeft hem een kus op zijn wang, terwijl hij zwoel de camera in kijkt. Het stel is beiden gekleed in zwemkleding, maar door de hoek van de foto lijkt het alsof ze niks dragen. Sexy! “Had ik maar een tijdmachine…”, schrijft Tim, die duidelijk weer verlangt naar een vakantie met zijn liefje, bij de foto.

De Miss Nederland 2015 is momenteel te zien in Expeditie Robinson. Een droom die uitkomt, al had ze wel enorme heimwee naar haar nieuwe liefde. In een exclusief interview met Grazia vertelt ze er alles over. Je leest het HIER.

Waar het allemaal begon…

In januari gingen de geruchten al dat Tim en Jessie een setje waren. Tijdens de Beau Monde Awards zouden ze het wel héél gezellig hebben gehad en zelfs hebben gezoend. Beiden ontkenden de geruchten. Begin augustus bevestigde het management van Tim Douwsma dat hij toch opnieuw het liefdesgeluk heeft gevonden bij Jessie Jazz.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook