Horror: Jong meisje kaal na het wassen van haar haren

De meeste shampoos en conditioners beloven je mooie, glanzende en volle lokken, maar dat liep heel anders af bij El...

Lees ook

De meeste shampoos en conditioners beloven je mooie, glanzende en volle lokken, maar dat liep heel anders af bij Eliana Lawrence.

Paniek

Net voor haar 10de verjaardag raakte de roodharige meid bijna kaal door een conditioner te gebruiken. Eliana had de conditioner al drie keer eerder gebruikt, voor haar lokken opeens begonnen uit te vallen. Ze raakte in paniek en er schoot gelijk door haar hoofd dat ze misschien wel ernstig ziek zou zijn. De Amerikaanse smeekte haar moeder om een pruik als cadeau voor haar verjaardag, maar helaas bleek het niet te helpen en werd Eliana zodanig gepest dat ze uiteindelijk thuisonderwijs kreeg.

Plukken haar

Eliana begon de conditioner te gebruiken, nadat er een advertentie met Brooke Shields voorbij was gekomen. “Ik had nog nooit van het product gehoord, maar mijn moeder zei dat het een natuurlijk product was en beter zou zijn voor mijn haar. Ze dacht dat het een goed product was, in het bijzonder voor kinderen”, zegt ze. Haar moeder Miriam kwam er, twee dagen na het product te hebben gebruikt, achter dat haar dochter plukken haar begon te verliezen. “Toen ik de conditioner bij haar gebruikte, had ik hele happen haar in mijn handen. Maar niet alleen haar haren vielen uit, ook haar wenkbrauwen en wimpers…”, aldus Miriam over het extreme haarverlies van haar dochter.

Toeval

Na twee jaar is het haar van Eliana voor 70 procent teruggegroeid, maar de schade is nog steeds goed zichtbaar. Of het aan de conditioner ligt, of het type haar van het meisje, is niet duidelijk. Benieuwd naar de schokkende foto’s? Bekijk ze hier.

Bron: Metro UK Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook