Fit-mom deelt enorme transformatie twee maanden na bevalling

In de meeste gevallen duurt het wel even voordat iemand die zwanger is geweest, haar zwangerschapskilo’s kwijt is. Niks...

Lees ook

In de meeste gevallen duurt het wel even voordat iemand die zwanger is geweest, haar zwangerschapskilo’s kwijt is. Niks geks aan. Maar niet bij Fitnessguru Tammy Hembrow, moeder van twee kids. Zij laat slechts twee maanden na haar bevalling haar enorme transformatie zien.

Elke fase van je lichaam

De healthy mommy wist wel heel snel weer helemaal in shape te komen. Tammy postte de foto’s op haar Instagram om andere vrouwen te laten zien dat het niet onmogelijk is om weer strak te worden na een bevalling, maar dat je er wel hard voor moet werken. “Het is bizar wat een mensenlichaam allemaal kan”, schrijft ze onder één van haar foto’s. De fit mom wil ook aan haar volgers meegeven dat het belangrijk is om in elke fase van je lichaam te houden, ook als ie-niet perfect is zoals je wil. “Als je je lichaam de liefde, beweging en voeding geeft die het verdient, dan zal je daar de vruchten van plukken.”

Abs

Ondanks dat ze niet mocht sporten vlak na haar bevalling, kreeg Tammy al heel snel haar abs weer terug. Volgens de sportfanaat zou dat komen door gezond te eten en het feit dat ze tot de laatste weken van haar zwangerschap in de sportschool stond. Ondanks haar bizarre transformatie is Tammy nog niet helemaal tevreden. “Ik wil weer gespierder worden, maar op dit moment ben ik blij met de transformatie tot nu toe”, aldus de blondine.

Niet iedereen kan zich in de kersverse moeder vinden. Sommigen vinden dat ze moeders niet een verkeerd beeld van hun ‘minder perfecte’ post-baby body moet geven, omdat ieder lichaam anders is. Daarnaast heeft niet iedereen tijd en geld om dagelijks te sporten. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf

Benieuwd hoe al die meiden op Instagram een ‘perfect’ lichaam hebben. Een personal trainer onthult hier het geheim.

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook