Hollywood’s Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Exen Joe Jonas en Demi Lovato samen opgesloten in een lift

Laatst kwamen er beelden naar buiten waarin de zusjes Jenner vast zaten in een lift, maar dit keer waren de twee ex-geliefdes Joe en Demi aan de beurt. Net voor hun grote show in Los Angeles begint, laat de lift het afweten. Joe ziet er zelf wel de humor van in, maar Demi is er wat minder blij mee..

Pharrell Williams en zijn vrouw verwachten tweede kindje

De vrouw van Pharrell, Helen Lasichanh, showde afgelopen donderdag met trots haar babybuik op een feestje van Chanel. Het stel heeft al een 7-jarige zoon, genaamd Rocket Ayer. De voormalige The Voice-coach vertelde eerder dat de naam van zijn zoon erg uniek is. Zo zou zijn zoon vernoemd zijn naar een machine. Dat belooft dus nog wat voor baby number two.

Behati Prinsloo deelt eerste foto van pasgeboren dochter

Gisteren werd bekend dat het Victoria Secret-model bevallen was van een dochter. Ze kreeg de naam Dusty Rose Levine en is daarmee het eerste kindje voor het model en manlief Adam Levine. Op Instagram deelt ze nu de eerste foto van de baby, die heerlijk aan het slapen is op Adam’s borst. How cute!

Bron: Hollywood Life, InTouch Weekly Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook