Chiel Harten reageert op de plastisch chirurgische ingrepen van Barbie

Eerder deze maand sprak Gordon Heuckeroth via social media zijn ongenoegen uit over de plastisch chirurgische ingrepen v...

Lees ook

Eerder deze maand sprak Gordon Heuckeroth via social media zijn ongenoegen uit over de plastisch chirurgische ingrepen van Barbie. De Haagse Barbie, oftewel Samantha, reageerde op een vrij sportieve manier op de beledigingen van de zanger. Chiel Harten, eigenaar van ‘de Botoxbar’ in Rotterdam, heeft Samantha regelmatig in zijn kliniek gehad en reageert nu op de uitspraken van Gordon.

Een beetje veel

Volgens de botoxspecialist zou het aantal behandelingen van Samantha best meevallen. Zo zou de blondine een klein beetje botox in een frons in d’r voorhoofd laten spuiten, heeft ze een peeling gehad en zijn haar lippen wat voller gemaakt. Wel geeft Chiel aan dat de realityster van ‘een beetje veel’ houdt en dat de kliniek haar dan ook een beetje afgeremd heeft. “De cosmetisch arts heeft uiteindelijk tegen haar gezegd dat die niet verder ging en dat het zo voldoende was”.

Uiterlijke verandering

Volgens Chiel, die zelf ook niet vies is van een beetje botox, heeft haar transformatie niet zozeer met de botox te maken. “De borsten, de pruiken, 100 keer onder de zonnebank, getatoeëerde wenkbrauwen, nepwimpers… Dat is gewoon Samantha, maar dat heeft haar uiterlijk wel compleet veranderd”, aldus de botoxkoning. Volgens hem heeft haar uiterlijk dus niks met de kundigheid van de cosmetisch arts te maken.

Lees ook: Barbie showt strakke bikini body

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook