McDonald’s heeft geweldig nieuws!

Naast de McChicken, McFish, french fries en niet te vergeten de populaire frietssaus, biedt McDonald’s ook ontbijtproduc...

Lees ook

Naast de McChicken, McFish, french fries en niet te vergeten de populaire frietssaus, biedt McDonald’s ook ontbijtproducten aan. Het McDonald’s ontbijt is voor de vroege vogels onder ons, want het menu is maar tot 11:00 uur ’s ochtends te verkrijgen. Daar komt nu wellicht verandering in.

De hele dag door

Zo zit het populaire fastfood-restaurant er aan te denken om de hele dag door de ontbijtproducten aan te bieden in dezelfde vorm als de huidige Happy Meal. Dat betekent dat je niet meer per se vóór 11:00 uur in de McDrive hoeft te gaan staan, maar elk uur van de dag van het McBreakfast-menu kan genieten. Je hebt onder andere de keuze uit appelpartjes, yoghurt en in de avond kan je er ook voor kiezen om bij je McMuffin frietjes te nemen.

Grote verandering

Het zou de grootste Happy Meal verandering in 30 jaar zijn, dus het is nogal een groot ding. En als het in Amerika een succes gaat worden, zal het hopelijk ook snel naar Nederland komen.

Lees ook: Mysterie ontrafeld: Zó wordt McDonald’s patat gemaakt

Bron: Metro Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook