Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Angelina Jolie bleek al langere tijd met scheiding bezig te zijn

Het is de scheiding van dit moment: Brangelina is niet meer. Zo werd eerder bekend gemaakt dat Angelina, na een incident tussen Brad Pitt en één van de kinderen, van haar man wilde scheiden. Nu blijkt dat de actrice dit besluit al had genomen vóór het vermeende incident plaatsvond.

2. Schokkende onthulling over zonnebank gedaan

Veel mensen zien de zonnebank als dé oplossing om hun huid een ‘gezond’ kleurtje te geven. Hoewel er verschillende meningen zijn over hoe goed of slecht de zonnebank voor je is, is er wel een ontdekking gedaan die je maar beter kunt weten.

3. Waarom de repen van Tony Chocolonely ongelijke blokjes hebben

Ben jij ook zo’n fan van chocolademerk Tony Chocolonely, maar vraag je je ook weleens af waarom de repen niet zoals andere chocoladerepen in normale blokjes zijn verdeeld? Het heeft dus niks te maken met het bevredigen van elk type ‘chocoladehonger’..

Laatste nieuws

Zie ook