Vrouw verliest 60 kilo door het drinken van water

Na de geboorte van haar zoontje Layton kwam Natalie Burtina behoorlijk wat aan. Toen de weegschaal uiteindelijk 135 kilo...

Lees ook

Na de geboorte van haar zoontje Layton kwam Natalie Burtina behoorlijk wat aan. Toen de weegschaal uiteindelijk 135 kilo aangaf, schaamde ze zich zo voor haar lichaam dat ze amper meer in de spiegel durfde te kijken. Daarom gooide de alleenstaande moeder het roer volledig om en dat wierp z’n vruchten zeker af!

Gewichtstoename

Op 20-jarige leeftijd beviel Natalie van Layton, die lijdt aan autisme. Ze stak haar tijd volledig in de kleine spruit, maar zorgde daardoor steeds slechter voor zichzelf. De moeder van een dronk vrijwel alleen nog maar frisdrank en at erg ongezond, waardoor de kilo’s er al snel aanvlogen.

Uitgeput

Door de gewichtstoename kon ze Layton amper meer bijbenen en Natalie was al snel uitgeput. Daarom besloot ze haar leven even op z’n kop te zetten en keihard te werken aan een gezonde levensstijl.

Transformatie

De inmiddels 23-jarige vrouw ging veel wandelen, gezonder eten en verruilde alle frisdrank voor water. Natalie verloor bijna 60 kilo en weegt momenteel 75 kilo. Via Instagram laat ze nu trots haar strakke lichaam zien en haar transformatie is echt indrukwekkend. Je ziet de before & after foto’s hieronder:

Lees ook: Fit-mom deelt enorme transformatie twee maanden na bevalling

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook