Jody Bernal reageert keihard op ophef

Jody Bernal deelde afgelopen week een foto van zichzelf, zijn vrouw en zijn dochtertje Olivia op de scooter, maar kreeg...

Lees ook

Jody Bernal deelde afgelopen week een foto van zichzelf, zijn vrouw en zijn dochtertje Olivia op de scooter, maar kreeg absoluut niet de positieve reacties die hij verwacht had. Fans van de zanger waren namelijk niet blij met wat ze zagen op het beeld en vonden de actie zelfs levensgevaarlijk. Iets waar hij het helemaal niet mee eens is.

Levensgevaarlijk

Samen met zijn vrouw Melissa en dochtertje Olivia genoot Jody van een dagje in de stad. Via Instagram deelde hij een foto van ‘de bernalletjes’ op de scooter. Fans vonden die actie echter levensgevaarlijk en vooral onverantwoord. “Uhm mag hopen dat dit een grap is”, “Niet verantwoord”, “Zo’n klein kindje op de scooter vind ik toch wel gevaarlijk en “oeiiiiii wat jullie doen ok, maar denk aan het kind. Dit mag zelfs niet”, zijn slechts een greep uit de reacties.

Reactie

Jody is het daarentegen helemaal niet eens met zijn volgers. Via Instagram deelde hij een foto van een vader en een moeder die met twee kinderen op de scooter zitten. Daarbij schreef hij: ‘Even naar de buurtsuper en dan zoveel ophef, het kan erger.’ Je ziet de beelden hieronder:

Lees ook: Onthuld: Dit is de echte naam van Jody Bernal

Even naar de buurtsuper en dan zoveel ophef, het kan erger.

Een foto die is geplaatst door Jody Bernal (@jodybernal) op

Bron: Show, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook