Angelina Jolie vindt steun bij Johnny Depp

De scheiding rond Brangelina is de afgelopen dagen het gespreksonderwerp van de dag. Elke dag komt er wel weer iets nieu...

Lees ook

De scheiding rond Brangelina is de afgelopen dagen het gespreksonderwerp van de dag. Elke dag komt er wel weer iets nieuws naar buiten en de geruchtenmolen draait op volle toeren. De actrice lijkt nu steun te zoeken bij goede bekende Johnny Depp.

Advies

De Pirates of the Caribbean-acteur scheidde in mei van zijn ex-vrouw Amber Heard. De scheiding ontkwam niet aan alle mediahectiek en even leek het erop dat het een echte vechtscheiding zou gaan worden. Johnny en Amber kwamen er samen al snel uit en daarmee was de scheiding erg snel afgerond. Nu zijn tegenspeelster in The Tourist wil scheiden van Brad Pitt, zou Angelina naar Johnny zijn gegaan voor het nodige advies.

Goede vrienden

De actrice zou op advies van Johnny zijn advocaat Laura Wasser hebben benaderd om haar scheiding te regelen. De acteur zou overigens niks te maken hebben met de breuk tussen Brad en Angelina. Tijdens zijn eigen scheiding zou hij regelmatig contact hebben gehad met de Lara Croft-actrice, omdat de twee sinds de opnames van The Tourist goede vrienden zijn geworden. “Angelina was nog voordat ze samen met hem werkte al jaren fan van Depp. De goede klik bleef ook na het filmen van The Tourist”, aldus bron tegen The Sun.

Lees ook: Mishandeling niet de enige reden achter scheiding Brangelina

Bron: Privé Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook