Toen & nu: De transformatie van Paris Hilton

Paris Hilton, wie kent haar niet? Van weinig verhullende konijnenpakjes tot Kim Kardashian aan haar zijde; de blondine w...

Lees ook

Paris Hilton, wie kent haar niet? Van weinig verhullende konijnenpakjes tot Kim Kardashian aan haar zijde; de blondine wist altijd de aandacht van de paparazzi te trekken. Er zijn inmiddels heel wat jaren verstreken en dat is te zien ook! De party girl met ultralange extensions is inmiddels getransformeerd tot een classy woman met gevoel voor mode. Herken jij haar nog terug?

Van realityster en actrice…

Hoewel Paris flink wat wilde jaren achter de rug heeft, moest ze het feesten op een lager pitje zetten voor haar eigen realityshow met former bff Nicole Richie. Jawel, we hebben het over The Simple Life, waar de realityster leerde hoe het is om in het ‘echte’ wereldje te werken. En daar bleef het niet bij, want ook wist ze een filmrolletje te scoren in de thriller House of Wax, die overigens niet zo goed beoordeeld werd. Tijd voor iets anders. Paris deed een poging een zangcarrière te starten en scoorde met het hitje ‘Stars Are Blind’. Maar daar bleef het ook bij.

…naar ontwerper en DJ

De blondine vond toen een nieuwe passie als ontwerper. Van make-up tot hondenkleding en van juwelen tot parfums, het is allemaal onderdeel van haar collectie. “Ik heb veel meegemaakt, maar ik heb heel hard gewerkt en mijn eigen imperium opgebouwd. Ik run mijn bedrijf met 17 verschillende productlijnen”, onthult ze aan People. Als je denkt dat Paris het niet druk genoeg heeft, staat ze in haar vrije tijd graag achter de draaitafel. Inmiddels struint DJ Hilton alle feestjes op Ibiza af.

Én model

Paris lijkt inmiddels alles al gedaan te hebben, maar een modellenbaantje kon natuurlijk niet aan het rijtje ontbreken. Ontwerper Philipp Plein gaf de blondine toestemming om haar debuut te maken in zijn show tijdens Milan Fashion Week.

Enne, hoewel we verschillende mannen –including Nederlandse DJ Afrojack– aan haar zijde hebben gespot, zit een nieuwe lover er momenteel niet in. “Ik ben voor het eerst hartstikke single. Ik heb het te druk om tijd voor iemand anders te hebben, dus ik heb niet eens behoefte aan een vriendje. Ik voel me eindelijk een volwassen vrouw.” En of ze is opgegroeid! Want eerlijk is eerlijk, Paris ziet er beter uit dan ooit.

Toen

Nu

Tijdens Milan Fashion Week

Bron: People, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook