Schokkende beelden van Angelina Jolie opnieuw opgedoken

Er gaan verschillende theorieën rond over de breuk van Angelina Jolie en Brad Pitt en een drugsproblemen van Brad is daa...

Er gaan verschillende theorieën rond over de breuk van Angelina Jolie en Brad Pitt en een drugsproblemen van Brad is daar één van. Angelina zou de vader van haar kinderen de deur hebben gewezen, omdat hij een gevaar zou zijn voor hun kroost, gaat het gerucht. Daarom hebben Amerikaanse media oude filmpjes van Jolie boven water gehaald.

Donker verleden

Angelina zou de scheidingspapieren hebben ingevuld nadat Brad zijn woedeuitbarstingen niet meer kon inhouden door zijn wiet- en alcoholgebruik, wordt geschreven in de media. Zo zou het behoorlijk uit de hand zijn gelopen aan boord van hun privéjet. Volgens bronnen was de acteur dronken en zou hij zowel verbaal als fysiek agressief zijn geweest tegen zijn kinderen. De familie heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Als het aan Amerikaanse media ligt, komt Angelina niet zo makkelijk met de beschuldigingen weg. Het is bekend dat de actrice een duister verleden heeft gehad en die beelden worden nu weer omhoog gehaald. Het gaat om een filmpje van de graatmagere Angelina die in gesprek is met haar vader, terwijl drugsdealer Franklin Meyer het tafereel filmt. Zou had naar verluidt net heroïne en cocaïne bij hem ingekocht.

Maar, No worries, het filmpje komt uit 1999. Angie heeft al jaren geleden vaarwel gezegd tegen haar oude leven.

Lees ook: Angelina vindt steun bij Johnny Depp

Bron: Radar, Beeld: Getty

Laatste nieuws