Is dit het bewijs dat Cheryl Cole zwanger is?

Liam Payne en Cheryl Cole lieten begin dit jaar via Instagram weten een stelletje te zijn. De twee zijn nog steeds gek o...

Lees ook

Liam Payne en Cheryl Cole lieten begin dit jaar via Instagram weten een stelletje te zijn. De twee zijn nog steeds gek op elkaar en het lijkt erop dat het nu tijd is voor een volgende stap: gezinsuitbreiding.

Zwangerschapsitems

De geruchten waren er al langer, maar werden niet bevestigd door het koppel. Nu Cheryl’s moeder, Joan Callaghan, gespot is in een speciale winkel voor zwangerschapsitems, draait de geruchtenmolen op volle gang. Ze zou artikelen hebben gekocht die alleen gebruikt worden voor vrouwen die in verwachting zijn. Een fan van Cheryl beweert dat ze Joan zelfs een zwangerschapskussen zag kopen. Waarschijnlijk heeft de 56-jarige Joan dit niet allemaal voor zichzelf gekocht, maar voor wie dan?

Voller gezicht

De zwangerschapgeruchten kwamen op gang, doordat Cheryl in een L’orealreclame een voller gezicht zou hebben en de One Direction-zanger zou zijn biografie op Twitter veranderd hebben met de woorden: De gelukkigste man op aarde. Zullen de twee binnenkort leuk nieuws naar buiten brengen? Fans zijn in ieder geval al door het dolle heen!

Lees ook: Zo zien de meiden van Girld Aloud er nu uit

Bron: Heat Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook